kdo smo

Družba Salinvest, d.o.o. deluje v sedanji obliki od leta 2006, ko je bil izveden prenos dejavnosti vzdrževanja matične družbe Salonit Anhovo, d.d. Sto odstotna lastnica družbe Salinvest je družba Salonit Anhovo, d.d.

V družbi Salinvest, d.o.o. nudimo storitve na področju strojnega in elektro vzdrževanja strojev, naprav in proizvodnih sistemov, obdelave kovin, izdelave investicijske opreme in rezervnih delov, gradbenega vzdrževanja ter vzdrževanja viličarjev, gradbene mehanizacije in drugih vozil. Družba se ukvarja tudi z izvajanjem strojnih in elektroinštalacij ter montažo investicijske opreme, s projektiranjem, svetovanjem in prevoznimi storitvami.
 
Del naših storitev je tako usmerjen na zagotavljanje vzdrževalnih del in izdelavo rezervnih delov za potrebe družbe Salonit Anhovo, d.d., v zadnjem obdobju pa svoje storitve širimo tudi na ostala družbe v skupini Salonit in na področje Slovenije, predvsem v kemični industriji in industriji, ki je tehnološko podobna proizvodnji cementa.Salinvest, d.o.o.

Anhovo 1

5210 Deskle

Slovenija

T: +386 5 392 13 52

Salonit Anhovo

Članica skupine Salonit

Izdelava spletne strani: ar©tur